Stiinta & Tehnologie

#teste #electric #mini cooper

Mini Cooper dezvolta un model electric

Britanicii de la Mini dezvolta de o buna perioada de timp un model propulsat de un motor electric insa pana acum au fost surprinse poze cu modelul foarte bine deghizat. De aceasta data insa fotogragii au reusit sa surprinda viitorul model electric al celor de la Mini fara nici un fel de camuflaj atasat.

Galerie foto cu prototipul electric de la Mini Cooper 

Supozitiile legate de modelul electric al celor de la Mini Cooper este confirmat de fotografii, unde se poate observa ca modelul surprins in trafic nu are nici un fel de guri de evacuare a noxelor.

In viitorul apropiat Mini a afirmat ca se vor produce aproximativ 500 de modele pentru a fi testate in toate zonele globului, pentru a fi siguri ca indeplinesc legile in vigoare privind mediul inconjurator.

Acest proiect este un raspuns catre concurenta, precum Nissan care se afla de mult timp in teste pentru dezvoltarea mai multor modele cu propulsie exclusiv electrica.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea