Stiinta & Tehnologie

#sprint #microsoft #smartphone #wimax

Microsoft si Sprint pregatesc un smartphone cu WiMax

ong>Compania americana Microsoft si operatorul american de telefonie mobila Sprint ar putea lucra la un telefon mobil cu WiMax.

Mai mult, smartphone-ul s-ar putea lansa la evenimentul CES 2010 care se va desfasura in Las Vegas la inceputul lunii ianuarie a anului viitor.

Zvonurile

Primele informatii despre acest smartphone vin direct de la operatorul Sprint care a trimis deja invitatiile de presa pentru un eveniment in cadrul CES 2010 la care vor participa si sefii Sprint si Microsoft, adica Dan Hesse si Steve Ballmer. Faptul ca presa de specialitate crede ca la CES va fi prezentat un smartphone WiMax rezulta din informatiile aparute in luna octombrie din 2009 cand existau anumite zvonuri referitoare la un parteneriat intre cele doua companii si un posibil dispozitiv mobil care se va lansa in urma acestei aliante.

Alte detalii


Din pacate detaliile nu au fost confirmate de nici una dintre parti, iar lansarea din cadrul CES ar putea fi si cea a unui netbook, mai ales ca operatorii rivali si-au prezentat deja ofertele de acest gen pe piata americana.

Totusi, daca zvonurile se adeveresc si cei de la Microsoft vor lansa un telefon mobil cu Windows Mobile impreuna cu cei de la Sprint, smartphone-ul ar fi primul telefon mobil cu 4G de pe teritoriul Americii de Nord.
  •   2009-12-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii