Stiinta & Tehnologie

Mickey Mouse + Apple = chinezarie

Ce s-ar putea intelege din acest titlu? Ca marele Apple a dedicat un produs copiilor care il are pe Mickey Mouse erou si ca produsul final e de proasta calitate?

Nu, nu este cazul. Dar trebuie sa ne gandim putin la tara care face cele mai ulte replici de telefoane si nimeni nu le impune bariere sau oprelisti: China.

Oops! We did it again!

Daca te-ai saturat de toate acele stiri care spune ca domnii chinezi au copiat un model de telefon al unei companii foarte cunoscute, asta e... Stirile curg in continuare. De data aceasta avem de-a face cu doua nume mult prea cunoscute... Disney si Apple.

Terminalul in cauza a iesit pe piata atat cu indragitul personaj Disney, Mickey Mouse, cat si cu sigla Apple (marul) plasata strategic pe spatele telefonului. Tot aici gasim si o banda metalica pe care sta scris DISNEY, cu litere si stilul Disney original.

Ceva, ceva?

Totusi, detaliile tehnice ale acestui terminal sunt necunoscute. Din imagini se pot ghici unele lucruri despre acest telefon. In primul si primul rand, terminalul este dedicat persoanelor tinere. Daca europenii sunt vor " Hello Kitty ", asiaticii vor Mickey Mouse.

In al doilea rand, ecranul pare sa fie de 2 inch sau mai mare, telefon este un candybar , are tastura alfanumerica, conectivitate Bluetooth (dar nu se stie ce versiune), MP3-player incorporat, camera foto de 3 megapixeli, antena duala si radio FM.

Este clar ca telefonul Mickey Mouse/Apple nu va iesi din perimetrul chinezesc , chit ca unele din odraslele lumii si l-ar putea dori.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea