In cadrul show-ului What Mobile Awards 2008, eveniment care se desfaroara anual, jocul Gear Acid Mobile a castigat premiul de "Cel mai bun joc al anului".

What Mobile Awards 2008 este o festivitate anuala sustinuta de site-ul What Mobile si care premieaza jocurile cele mai bune dedicate dispozitivelor mobile.

Motiv de petrecere

Premierea lui Gear Acid Mobile da motiv de petrecere celor de la Konami si Glu Mobile care au fost producatorii jocului.

metal gear acid mobile are aceleasi personaje bazate pe originalul Metal Gear realizat de Konami. Jocul este de strategie si tactica, plus teme de razboi, iar caracteristicile personajelor pot fi imbunatatite cu ajutorul unor carduri de abilitati.

"Suntem fericiti ca am colaborat cu cei de la Konami pentru a scoate pe piata un asemenea produs . Acest premiu nu face decat sa ne bucuram enorm pentru ca ne-a fost recunoscuta munca si prestigiul", a declarat Frank Keeling, directorul de management al Glu Mobile.

Premiu binevenit

Premiul acordat jocului reconoaste si eforturile companiei japoneze Konami care a reusit sa adapteze jocul pentru o platforma mult mai accesibila, telefoanele mobile. In sprijinul celor de la Komani au venit cei de la Glu Mobile care au creat strategia de marketing si distribuiere a lui Metal Gear Acid.

In cadrul evenimentului What Mobile Awards 2008 au votat pentru 3000 de oameni prin SMS si online, iar rezultatele participantilor au fost dezvaluit in cadrul festivitatii care a avut lot pe data de 23 octombtie 2008 la Shoreditch House in Londra.

"Evenimentul nostru de premiera a crescut in fiecare an si acest lucru se datoreaza suportului care l-am primit din partea utilizatorilor de jocuri de mobile. In continuare continutul pentru acest dispozitive creste pentru ca un telefon mobil este o consola care o duci cu tine intodeauna", a declarat Jonathan Morris, editor al site-ului What Mobile.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

  •   2008-11-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina Andreea Dumitras: Nepotismul in Resurse Umane

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii