Stiinta & Tehnologie

#mercedes #a-klasse #e-cell

Mercedes lanseaza la toamna un A-Klasse electric de serie

Constructorul german isi va extinde gama de modele ecologice cu o versiune electrica a modelului A-Klasse, botezata E-Cell si asteptata sa debuteze pe piata in luna octombrie.

Mercedes isi va imbunatati anul acesta oferta de vehicule ecologice cu un model electric. Constructorul din Stuttgart intentioneaza sa lanseze in luna octombrie o versiune pe baterii a actualului model de clasa mica A-Klasse, aceasta urmand sa reprezinta primul model electric de serie al producatorului german.

Odata lansat in productie, modelul se va alatura celorlalti doi membri cu pretentii "verzi" ai constructorului german: Smart Electric Drive si B-Klasse F-Cell, ultimul fiind un model pe hidrogen. Acestea au intrat deja pe linia de asamblare la sfarsitul anului trecut.

La fel ca celelalte modele cu emisii zero, A-Klasse va fi produs intr-un numar redus de exemplare, care apoi vor fi oferite spre testare unor institutii publice . Pana in prezent, Mercedes nu a dezvaluit decat o imagine a noului A-Klasse E-Cell, asa cum a fost el numit de catre oficialii nemti.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea