Stiinta & Tehnologie

#mercedes sport #e-klasse #mercedes

Mercedes lanseaza la Geneva un kit sportiv pentru noul E-Klasse

Mercedes Sport este un pachet de accesorii sportive ce va debuta la Geneva pe actualul E-Klasse . Kitul va putea fi insa introdus mai tarziu pe toate modelele din gama.

Mercedes va aduce la Geneva, pe langa conceptul F800 Style si E300 BlueTec Hybrid, si o noua gama de accesorii sportive, care va fi expusa pe actualul E-Klasse, in variantele sedan, coupe si break. Pachetul Mercedes Sport, care va putea fi comandat in viitor si pe alte modele ale constructorului din Stuttgart, include, printre altele, modificari aduse motoarelor si designului exterior.

Kitul aerodinamic propus de inginerii si designerii nemti vine cu o serie de extensii pentru spoilerele fata si spate, oferind astfel ideea de agresivitate fara a fi nevoie de inlocuirea totala a barelor. In partea din spate, clientii isi vor putea alege chiar si un eleron, pozitionat discret pe usa portbagajului.

Exteriorul este personalizat si cu ajutorul unui set de jante de 18 inch, vopsite in doua culori, care adapostesc un set de etriere argintii si discuri de frana perforate. Pentru a imbunatati si stabilitatea modelelor sale, Mercedes a inclus in pachetul Sport si un kit de coborare a garzii la sol cu 155mm, amortizoare noi si mai multe bare stabilizatoare.

La interior, Mercedes Sport aduce clientilor un volan sport cu patru spite, incalzit si imbracat in piele perforata, care ascunde in spatele sau un set de padele pentru cei care isi aleg o cutie automata . Celelalte accente sportive sunt pedalierul imbracat in aluminiu, covorasele personalizate si pragurile iluminate.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea