Stiinta & Tehnologie

#prezentare #mercedes e-klasse coupe #mercedes-benz

Mercedes dezvaluie noul E-Klasse Coupe

O serie de imagini publicate recent dezvaluie liniile interioare si exterioare ale noului mercedes e-klasse Coupe.

Dupa ce a dezvaluit noua generatie a modelului E-Klasse luna aceasta la Detroit, Mercedes pregateste inca o surpriza pentru fanii sai.

Este vorba despre varianta coupe a sedanului, mai exact modelul care va inlocui actualul CLK. O serie de imagini ale noii variante de caroserie au fost dezvaluite accidental de o brosura, ca si in cazul sedanului.

Noul Mercedes E-Klasse vine sa satisfaca apetitul mai sportiv al unora din clientii Mercedes, designul exterior imprumutand linia frontala a blocurilor optice combinata insa cu o silueta mai robusta si bosaje mai largi.

La interior, plansa de bord este o copie la indigo a celei regasite in E-Klasse sedan, singurele diferente fiind facute de scaunele sportive imbracate in piele, patru la numar. Sub capota lui E-Klasse Coupe se vor afla aceleasi motorizari ca si in cazul sedanului, adica turbodiesel-uri cu patru sau sase cilindri si unitati pe benzina cu patru cilindri supraalimentate. 

Cititi continuarea in Ziare.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea