Stiinta & Tehnologie

Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech

Modelul germanilor de la Mercedes denumit CLK63 AMG Black Series este bazat pe modelul oficial al safety car-ului din Formula 1 si dispune de toata tehnologia de ultima ora si performantele celor de la Mercedes. Astfel orice firma de tuning ce doreste sa modifice acest model intampina o adevarata provocare oferita de producatorul german. Cei de la Renntech au acceptat provocarea si se pare ca au reusit sa duca modelul de inalta performanta cu o treapta mai sus decat era.

Galerie foto cu Mercedes CLK63 AMG Black Series by Renntech

Motorul de 6.2 litri ce dezvolta 507 CP si un cuplu de 630 Nm insa Renntech, tuner-ul Mercedes, a reusit sa ridice performantele la 550 CP si sa creasca cuplul cu pana la 70-80 Nm.

“Performantele reale constau in marirea cuplului motorului, nu in cresterea numarului cailor putere la turatii ridicate”, explica Hartmut Feyhl, fondatorul companiei. “Este foarte usor sa obtii cativa cai putere in plus la turatii ridicate, insa pentru a obtine cu adevarat o crestere a puterii instantanee la acceleratie este mult mai greu, si aceasta este marea provocare a firmelor de tuning, zona in care majoritatea isi doresc sa realizeze progrese .”

Pentru o mai buna conduita si stabilitate cei de la Renntech au montat propriile suspensii sport, coborand putin garda la sol a masinii si adaugand si brate din fibra de carbon.

Aerodinamicitatea masinii a fost si ea crescuta prin adaugarea prin noi guri de aerisire in spoilerul fata si a unui difuzor de aer in partea din spate impreuna cu eleronul din fibra de carbon montat tot in partea din spate a masinii.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea