Stiinta & Tehnologie

Men In Black pentru telefoane mobile

Au trecut multi ani de cand filmul cu Will Smith si Tommy Lee Jones a iesit pe piata, iar atunci cand a facut-o acesta a fost un adevarat succes.

Poate era timpul ca un joc pentru telefoane mobile sa fie facut. Si se pare ca asta s-a si intamplat. Ojom unul din distribuitorii mondiali de jocuri pentru telefoane mobile a anuntat lansarea jocului Men In Black - Alien Assault pentru aceste terminale.

New York, New York ...

Actiunea jocului se desfasoara in New York. Ca jucator va trebuie sa intri in hainele unui agent secret MiB si sa incepi o investigatie pentru a gasi dovezi despre o invazie extraterestra secreta.

Marc Busse, Sales Manager la Ojom GmbH spune: "Intodeauna mi-am dorit sa folosesc un "Neuralizer", iar acum pot. Jucatorii vor avea toata actiunea din film pe telefoanele lor si vor potea sa vaneze extraterestrii , dar si sa rezolve cazuri in acelasi timp. Men in Black – Alien Assault este un joc extraordinar plin de nivele, power-ups, arme ciudate si o lume amenintata de planurile extraterestrilor. Este de datoria noastra sa salvam planeta."

Jocuri de serie

Acest joc face parte dintr-o serie pe care Ojom a lansat-o cu ceva timp in urma, numita Hit Movie Classics. Seria de jocuri transpune actiunea unor filme celebre (in acest caz Men in Black) in jocuri pentru telefoanele mobile.

Producatorii spun ca o data terminata actiunea din joc e bine ca un utilizator sa caute obiecte vechi pentru a castiga arme noi si punctaj. Acest lucru le va deschide calea catre alte nivele secrete in Story Mode care ii va pune pe urmele altor extraterestrii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea