Stiinta & Tehnologie

#android #antivirus #mcafee

McAfee anunta solutie antivirus pentru Android

ong>Odata cu lansarea unui nou sistem de operare, companiile antivirus sunt nevoie sa dezvolte noi software-uri pentru protejarea diferitelor platforme folosite de utilizatori.

Asa se face ca cei de la McAfee si-au prezentant tehnologia VirusScan Mobile pentru Google Android .

Doar pentru Motorola XT720


Din pacate, pentru moment solutia antivirus pentru Android de la McAfee este disponibila doar pentru telefonul mobil Motorola XT720. Mai mult, aceasta poate fi folosita doar de utilizatorii din Coreea care folosesc retelele operatorului de telefonie mobila SK Telecom . Reprezentantii McAfee declara ca suita realizata de ei, perimite si securizarea informatiilor personale pe langa protectia antivirus. Telefonul mobil Motorola XT720 este primul terminal cu Android lansat in Coreea. Modelul dispune de aceelasi ecran sensibil la atingere care masoara 3,7 inch si are rezolutie de 480 x 854 pixeli si are o camera foto de 8 MP. Altfel, obiectivul isi pastreaza functiile de autofocus si flash-ul Xenon.

Telefonul care ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android 2.0 vine dotat cu o conectivitate ridicata, adica GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth in versiune 2.1 cu A2DP si USB/microUSB 2.0.

Alte detalii XT720

Smartphone-ului Motorola XT720 nu ii lipseste nici player-ul muzical sau cel video, receptorul GPS sau servicii ca Google Maps, Search, Gmail, YouTube sau Google Talk. Mai multe, modelul este capabil sa redea formate video HD la calitate de 720p.

Telefonul mobil s-a lansat in reteaua celui mai mare operator de telefonie mobila din Coreea, SK Telecom. Reprezentantii companiei McAfee nu au declarat daca suita realizata de ei, VirusScan Mobile pentru Android, va fi disponibila si pe plant international.
  •   2010-04-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii