Stiinta & Tehnologie

#mazda #oferte #mazda 2 #mazda 3

Mazda lanseaza editii speciale Mazda2 si Mazda3

Cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea companiei, constructorul japonez lanseaza doua editii limitate Mazda2  si Mazda3, cele mai bine vandute modele din gama. Avand la baza versiuni de serie, autovehiculele Mazda vor beneficia de dotari suplimentare, pretul de lista ramanand neschimbat .

Editia aniversara Mazda2 este echipata cu motorul pe benzina de 1,3l si 86 CP si va beneficia in plus fata de dotarile versiunii TE de: proiectore de ceata, de aliaj de 16 inchi, vopsea metalizata, eleron sport, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, geamuri electrice spate si computer de bord. Pretul acestei serii limitate este de 9.290 de euro (include TVA si cele 3 prime de casare aferente Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national).

Mazda3 este de asemenea disponibila in versiunea TE sport (hatchback) si este furnizata cu motorul pe benzina de 1,6l si 105 CP. Suplimentar fata de versiunea standard, modelele din seria limitata vor fi echipate cu: bare de protectie sport, proiectoare de ceata, jante de aliaj de 17 inchi, vopsea metalizata, cu LED, cotiera centrala glisanta, scaune sport, cadrane cu iluminare speciala rosu/albastru, conectivitate Bluetooth si sistem cruise control.

Ambele editii limitate ale celor doua modele sunt deja disponibile pe piata din Romania in intreaga retea de parteneri Mazda.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea