Stiinta & Tehnologie

#prototip #lasanre #mazda kamazai concept

Mazda Kazamai Concept

Japonezii de la Mazda se pregatesc sa lanseze pe piata ultima lor realizare intitulata Kazamai Concept . Lansarea va avea in luna august a acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Moscova.

Masina a preluat caracteristici estetice de la un alt concept Mazda, Nagara, ce a fost dezvaluit publicului de catre asiatici prin cateva poze postate pe internet. Astfel noul concept al celor de la Mazda se va altura celorlalte proiecte futuriste deja existente precum Ryuga, Nagara, Hakaze, Taiki si Furai, toate realizate in spiritul Zoom – Zoom.

Mai multe imagini cu Mazda Kazamai Concept

Kazamai este un model crossover cu o grila in cinci puncte, o serie de linii fluide la nivelul portierelor si al panourilor laterale dar si un plafon in stil coupe curbat catre partea din spate. Look-ul sportiv si agresiv al noului concept Kazamai este completat de jantele din aliaj usor de 22 inch.

Este un model ce va dispune de un nou sistem inteligent de tractiune integrala precum si de noi tehnologii de motorizare cu injectie directa , tehnologii pe care le puteti admira pe viu la Salonul Auto de la Moscova.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea