Stiinta & Tehnologie

#euro 4 #romania #chery

Masinile Chery vor fi distribuite si in Romania

Producatorul auto chinez Chery va incepe distributia modelelor sale si pe teritoriul Romaniei.

Marca asiatica va fi reprezentanta pe piata autohtona de un importator israelian.

Insraelul raporteaza

Publicatia Globes din Israel scria recent despre compania Shlomo Sixt care a reusit sa obtina acordul de a importa masinile producatorului chinez Chery pe piata din Romania. Acest acord face din Romania prima tara din Europa care va pune spre vanzarea masinile Chery.

In Romania cei de la Chery vor distribui autovehicule cu standarde de emisii Euro 4 care sunt valabile in tara noastra inca doi ani de zile. Din 2012 producatorul chinez va trebuie sa inceapa importarea modelelor cu standarde Euro 5 .

Modele disponibile

Pentru inceput Chery si Shlomo Sixt vor aduce pe piata autohtona modelele sedanul Chery A5 si un SUV compact denumit Tiggo.

In 2007 Chery intrau oficial pe piata din India, dar nu si in tara importatorului unde a izbutit sa se alinieze la timp cu normele Euro 4 impuse de Israel. Totusi, Chery vor sa isi inceapa distrbutia in Israel din 2010 cu linia de modele Euro 5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea