Stiinta & Tehnologie

# Leasing Automobile #masini de vanzare #toyota

Masini Toyota de vanzare – Modele variate prin Leasing Automobile

Orice conducator auto se simte in siguranta la volanul unei masini Toyota, mai ales ca aceasta companie multinationala este unul dintre cei mai mari producatori asiatici de masini din lume. Pentru cei care nu isi permit o masina noua, Leasing Automobile vine cu modele variate de masini rulate, printre care si Toyota de vanzare la preturi avantajoase.

De aici puteti pleca la volanul unui SUV, unei masini pentru oras sau hatchback, masini pe care le puteti achizitiona in leasing, rate sau prin programul de schimb auto.

Lucruri mai putin cunoscute despre Toyota

Prima masina Toyota a fost creatia lui Kiichiro Toyoda, cu un an inainte de a deveni presedintele Toyoda Motor Corporation. Asadar, dupa cum se poate observa, numele companiei era initial "Toyoda", denumire inspirata chiar din numele fondatorului.

In cadrul unui concurs organizat special pentru desenarea unei noi sigle a companiei, unul dintre concurenti a modificat litera "d" in "t" si astfel a luat nastere marca auto Toyota. Pana sa primeasca noua denumire, compania semnifica in traducere directa din Toyoda "plantatie fertila de orez".

Cea mai vanduta masina a tuturor timpurilor este una dintre modelele lansate de Toyota. Mai precis, modelul Corolla a inregistrat succesul de a fi vandut in 32.5 milioane de exemplare.

Primaserie de Corolla a fost pusa la dispozitie publicului in 1966, dupa care a urmat o noua generatie, in 2007, an in care o noua masina Corolla era produsa la fiecare 23.2 secunde. Acest model a fost primit de public cu mare entuziasm, motiv pentru care este inca fabricat in 16 tari si oferit spre vanzare in 140 de tari.

Pe langa performanta, fiabilitate si estetica deosebita, compania Toyota acorda o mare atentie mediului inconjurator si fabrica masini in concordanta cu noile cerinte privind poluarea.

Astfel, autoturismele Toyota pot fi reciclate in proportie de 85%, la fel cum se intampla si cu metalul nefolosit din fabricile companiei, care se recicleaza 99%.

Toyota de vanzare – Modele second hand la preturi accesibile

Leasing Automobile va intampina cu o gama variata de masini Toyota, dar si alte marci auto consacrate precum Hyundai, Renault, Porsche, Jaguar, Land Rover, Volvo, Skoda etc.

Masinile provin din tari precum Germania, de la dealeri autorizati care asigura calitatea si siguranta automobilelor rulate ce ajung in reprezentantele din Romania.

Indiferent de modelul ales, clientul poate achizitiona bunul in leasing sau rate, dar poate opta si pentru programul de schimb auto, prin care vechiul autoturism este valorificat in schimbul unui avans.

Cele de de modele Toyota de vanzare gasiti?

Printre modelele disponibile in parcul auto al Leasing Automobile se afla Toyota RAV-4 sau Toyota Auris, dar clientul poate comanda orice tip de masina dorit.

Pe langa programele de finantare flexibile, politica acestei repezentante auto prevede ca fiecare automobil vandut sa fie insotit de un certificat de buna functionare, revizie efectuata la predarea masinii si transport gratuit in orice colt din tara.

Asadar, pentru cei interesati de mai multe detalii despre masinile Toyota de vanzare, website-ul leasingautomobile.ro este sursa ideala.

Showroom Galati: Blv. George Cosbuc nr. 138

Telefon: 0741 41 44 88

E-mail: office@leasingautomobile.ro

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142

Tel: 0741 41 44 66

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea