Stiinta & Tehnologie

Maserati Quattroporte in varianta Fastback

Maserati Quattroporte pare sa fie limuzina cu cea mai mare predispozitie spre o varianta de break sau de hatchback. De aceasta data varianta de break a limuzinei italiene se numeste Maserati Quattroporte Bellagio Fastback si este gandita si produsa de Carrozeria Touring Superleggera. Compania este originara din Italia si este specializata in design si productie de caroserii.

Fastback-ul va fi prezentat publicului in cadrul unui eveniment dedicat designului auto, care are loc in Italia, langa lacul Como, intre 25 si 27 aprilie. Carrozeria a gandit masina in speranta ca va putea “castiga o paine” de pe urma comenzilor pentru acest nou segment de limuzine . Pe de alta parte, Quattroporte Bellagio Fastback reprezinta si subiectul cu care Carrozeria incearca sa se relanseze in lumea buna a automobilismului.

Maserati Quattroporte este la a doua varianta de hatch in acest an. In februarie, allti itanlieni specializati in design, StudioM and StudioTorino au desenat si produs varianta Maserati Cinqueporte. Conceptul si-a gasit un cumparator in zona Golfului, care a platit pentru limuzina break 350 de mii de euro. Oare cu cat se va vinde Quattroporte Bellagio Fastback.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea