Stiinta & Tehnologie

#roaming aerian #maritim #orange #servicii

Mai multe servicii de roaming aerian si maritim

ong>Orange Romania a semnat parteneriate cu operatorul OnAir pentru furnizarea serviciilor de comunicatii mobile in roaming la bordul aeronavelor.

Compania a mai facut o intelegere si cu operatorii MCP si TIM Maritime pentru roaming la bordul unor nave maritime.

In aer...


Clientii cu abonament Orange vor putea utiliza serviciile de roaming la bordul unor aeronave apartinand TAP Portugalia si BMI Marea Britanie care sunt dotate cu echipamentele necesare comunicarii mobile. Pe cursele TAP Portugalia, care zboara pe diverse rute din Europa, clientii Orange vor putea folosi servicii de voce , mesaje scrise si transfer de date.

Atunci cand calatoresc cu o cursa BMI Marea Britanie, unde serviciile OnAir sunt disponibile in acest moment, pe ruta Londra- Moscova , abonatii Orange pot transmite si primi mesaje scrise si pot realiza transfer de date.

Intrucat operatorul OnAir efectueaza teste si cu alte companii aeriene, este posibil ca abonatii Orange sa aiba acces la serviciile de roaming si la bordul unor avioane apartinand altor companii aeriene decat cele mentionate. Serviciile de roaming in avion pot fi folosite la altitudini de peste 3.000 de metri, iar disponibilitatea lor este anuntata de catre echipajele de bord.

Pentru apelurile efectuate in timpul zborului, indiferent de destinatie, abonatii Orange platesc 2,22 EUR /minut (fara TVA ), pentru apelurile primite EUR 1,60/minut, pentru transmiterea unui mesaj scris 0,38 EUR (fara TVA), iar pentru traficul de date  EUR 11 EUR/MB (fara TVA).

Pe apa...


Pentru serviciile de roaming maritim , clientii Orange Romania platesc 3,45 EUR/minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate si primite si EUR 0,38 EUR (fara TVA) pentru fiecare mesaj transmis.

"Ne bucuram ca putem oferi clientilor nostri servicii de comunicare mobila si la bordul navelor maritime si aeriene, pe langa cele peste 150 de tari in care pot utiliza servicii voce si date in roaming", a declarat Irina Pana, International Roaming Manager Orange Romania.

Pentru a afla mai multe informatii despre companiile aeriene sau maritime care opereaza nave unde sunt disponibile serviciile de comunicatii mobile oferite de partenerii Orange, clientii Orange trebuie sa contacteze OnAir, MCP si TIM Maritime. Intrucat aceste nave isi modifica rutele periodic, pentru informatii privind cursele respective clientii Orange trebuie sa contacteze companiile aeriene sau maritime care opereaza acele curse.
  •   2008-12-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii