Stiinta & Tehnologie

Logan MCV restilizat apare la anul

Break -ul de la Logan va avea parte de unele modificari de design incepand cu 2009, an in care Dacia va lansa si mult asteptatul SUV.

Francois Fourmont, director general Renault in Romania, a declarat ca urmatorul model pe care Dacia il va lansa va fi Sandero (iunie, anul acesta), urmat de varianta restilizata a Logan Sedan, si ca, in saptamanile urmatoare, se va decide daca vor fi produse in serie versiuni restilizate pentru celelalte modele din gama Dacia: Logan MCV (break), Logan VAN (furgon) si Logan Pick-Up ( camioneta ).

Capacitatea de productie va ajunge pana in 2009 la 400.000 unitati anual, in urma unor investitii de peste 300 milioane facute de Renault.

Cu 230.000 de vehicule comercializate anul trecut, Dacia a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 17,4% fata de 2006. In Romania au fost vandute anul trecut 102.062 de unitati, in scadere cu 5,2% fata de 2006, cel mai bine vandut model fiind Logan Sedan.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea