Stiinta & Tehnologie

#masinile de la summit de vanzare mercedes-benz s600

Limuzinele de la SUMMIT de vanzare

Limuzinele Mercedes-Benz folosite la SUMMIT se vand dupa terminarea evenimentului

Limuzinele de lux, marca Mercedes-Benz folosite la summitul NATO vor putea fi achizitionate dupa incheierea evenimentului, la un pret redus, in functie de numarul de kilometri pe care i-au parcurs, estimat de Mercedes- Benz Romania la 500-1.000 km. Cele 69 de automobile pe care le-a pus la dispozitie Mercedes-Benz Romania sunt formate din 37 de vehicule blindate S-Guard si 30 de masini S 500 4M L neblindate.

Unitatile blindate nu vor fi vandute, ci vor fi returnate in Germania, ele fiind inchiriate, anunta Mediafax. Pretul pentru un Mercedes-Benz S 500 4M L este de peste 104.000 de euro, cu tot cu TVA, din dotarile modelului facand parte sistemul de navigatie, cutie automata de viteza cu 7 trepte, senzori de masurare a presiunii din pneuri, televizor si multe altele.

Modelul S600 Guard este propulsat de un motor pe benzina de 5,5 litri, care dezvolta 517 Cai Putere (CP) si un cuplu motor de 830 Newton metru (Nm).

In afara de rezistenta impotriva gloantelor si a grenadelor, automobilele blindate dispun, de numeroase alte elemente de protectie, printre care cauciucurile care pot rula chiar daca au pana (siestemul "run-flat").

Discurile de frana sunt mai mari, sistem de ventilatie este unul special, acesta blocand automat fluxul de aer din exterior in cazul unei amenintari chimice, sistem anti-incendiu , camera video care supravegheaza partea din spate a masinii.

Si compania Ford Romania a furnizat 400 de masini special pentru SUMMIT.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea