Stiinta & Tehnologie

#interfata de utilizator #s-class 3d #ecran tactil #lg viewty smart gc900

LG Viewty Smart GC900 a fost anuntat oficial

De la inceputului lunii aprilie 2009, imaginile cu noul LG Viewty au tot aparut pe internet.

Totusi, compania coreeana a facut abia acum miscarea asteptata de fani si a anuntat oficial noul telefon mobil.

Specificatii tehnice

Numele oficial al terminalului este lg viewty smart gc900 asa cum s-a zvonit initial, iar telefonul este un candybar cu ecran sensibil la atingere de 3 inch si rezolutie WVGA de 800 x 480 px. Totodata, modelul este un quad-band pentru retelele GSM.

Asemenea lui LG KM900 Arena, si Viewty 2 dispune de noua interfata LG numita S-class 3D . Memoria interna a telefonului este de 1,5 GB si dispune de slot pentru card microSDHC, iar utilizatorul poate face upgrade pana la 32 GB. Camera foto din dotare este de 8 MP, flash LED, focus manual si automat, stabilizator de imagine, tehnologia face tracking, mod de fotografiere in rafala, ISO pana la 1600, functii geo-tegging si posibilitatea de a face capturi video la viteza mare.

Alte detalii

LG Viewty Smart GC900 masoara 100,8 x 55,8 x 12,4 mm si dispune de suport pentru playback video in format DivX si XviD asemenea lui LG KF750 Secret. Modelului nu ii lipseste nici receptorul GPS cu functii aGPS sau accelerometrul.

La capitolul conectivitate detaliile sunt mai mult decat imbucuratoare, terminalul dispunand de conectivitate 3G cu HSDPA de 7,2 Mbps si 3G cu HSUPA de 1,4 Mbps. Mai mult, LG Viewty 2 are si Wi-Fi.

Telefonul LG Viewty Smart GC900 va putea fi achizitionat in Europa din luna mai a lui 2009. Din pacate, compania coreeana nu a anuntat pretul noului terminal.

prezentare oficiala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea