Stiinta & Tehnologie

LG Viewty in roz

Se pare ca este sezonul in care producatorii de telefoane mobile se inghesuie sa scoata telefoane in culorile curcubeului. Daca pana acum Sony Ericsson a scos doua foto " de cinci megapixeli si lentile Schneider-Kreuznach, cu functie auto focus si flash, iar surpriza maxima apare prin abilitatea de inregistrare video in mod VGA cu 30 fps si calitate QVGA cu 120 fps.

... Mai stie si...

Cand vine vorba de conectivitate, LG Viewty stie HSDPA, GPRS, EDGE si Bluetooth A2DP, USB 2.0, are playere video si de muzica, FM radio cu RDS incorporat, WAP 2.0, browsere HTML si e-mail.

Tot din segmentul "Office",
Viewty poate sa vizualize documente, are 170 MB memorie interna si ofera suport de card microSD.

Europa: mai tarziu

Partea proasta este ca doar coreeni vor avea parte de LG Viewty roz, cel putin acum. Pentru restul lumii, versiunile negre si argintii ne stau la dispozitie. E posibil ca noi, europenii, sa avem telefonul in cateva saptamani, dar acest lucru poate sa insemne si cateva luni. Sa speram ca nu prea multe.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea