Stiinta & Tehnologie

LG Viewty imbraca haina rosie

Daca ieri aflam ca doua modele ale companiei, LG Secret si Venus erau placate cu aur, azi aflam ca LG mai face o schimbare si lanseaza modelul LG Viewty intr-o noua culoare.

Acest lucru era de asteptat, ca in scurt timp acest terminal "trendy" sa primeasca si alte culori , iar acum LG Viewty poate fi achizitionat si in culoarea rosie.

Viewty schimbator...

Dar LG Viewty nu e la prima schimbare la fata, pentru ca inafara de culoare oficiala, cea neagra, pana acum a mai fost lansat si in alte trei culori: argintiu, roz si violet.

Noul LG "Hot Red" Viewty se va lansa in Ucraina, ca apoi sa faca inconjorul Rusiei si ceva mai tarziu a Europei, asa ca putem spera sa apara si la noi.

Asa cum ne asteptam, specificatiile tehnice raman neschimbate. Terminalul isi va pastra masurile de 103,5 x 54,4 x 14,8 mm si va cantari tot 112 grame.

... Dar acelasi creier Viewty

Puterea camerei foto de 5 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach, auto focus, si flash Xenon nu ii lipseste. Obiectivul poate capta si filmari de rezolutie QVGA cu 120fps.

Nu putem sa uitam de ecranul sensibil la atingere de 3 inchi cu rezolutie de 240 x 400 pixeli si 256.000 de culori. Viewty are aceasi interfata Flash User, conectivitate 3G si HSDPA si funtioneaza in retele GSM.

Nu ii lipsesc nici playerele muzicale si video, conectivitate Bluetooth cu A2DP si USB pentru tranferul de date, broweser HTML pentru navigari pe web si radio FM incorporat cu suport RDS.

Dupa cum am spus si mai devreme, noi mai trebuie sa asteptam dupa el, pentru ca se pare rusii au intaietete.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea