Stiinta & Tehnologie

#lg versa #verizon #telefon mobil

LG Versa, doar in reteaua Verizon

Scos din categoria de zvonuri, LG Versa devine oficial odata cu anuntul operatorului de telefonie american, Verizon .

Noul terminal LG se va lansa doar in aceasta retea, iar modelul este ceva mai aparte datorita felului in care a fost construit.

Specificatii tehnice

LG Versa este un model de telefon care poate fi folosit impreuna cu o tastatura sau ca terminal cu ecran tactil. Telefonul are display OLED, sensibil la atingere de 3 inch cu rezolutie de 480 x 240 px.

Terminalul este asezat intr-un dispozitiv de care este atasata si tastatura QWERTY completa. Daca nu se doreste folosirea ei, telefonul poate fi scos din locasul sau si utilizat ca atare.

Servicii Verizon

Asa cum era de asteptat, LG Versa vine cu anumite servicii Verizon preinstalate. Utilizatorul are la dispozitie functiile Verizon Wireless ' V CAST Music with Rhapsody si V CAST Video. Modelul are interfata tactila 3D si browser-ul web suporta Flash si feed-uri RSS.

Modelul este dotat cu GPS, iar software-ul de navigare pe care functioneaza este cel proprietar Verizon, VZ NavigatorSM. Telefonul suporta conectivitate 3G si se va lansa in magazine la inceputul lunii martie 2009. Pretul lui LG Versa nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea