Stiinta & Tehnologie

LG: telefon WCDMA ce ofera roaming la nivel mondial

LG Electronics anunta astazi selectarea de catre initiativa GSM Association(GSMA) Horizon Phone a doua dintre telefoane produse de catre companie, LG-KM560 si LG-KP330, ca cele mai bune terminale mobile.

Cele doua terminale sunt primele modele 3G care îsi activeaza automat optiunea de roaming în 220 de tari si suporta atât cele 3 benzi WCDMA(850, 1900 si 2100) cât si banda clasica GSM. Telefoanele clasice nu pot activa optiunea roaming în mai multe regiuni datorita frecventelor diferite pe care le utilizeaza, având în vedere ca în mod normal un telefon mobil suporta doar una sau maxim doua benzi.

Asociatia GSM a creat initiativa Horizon Phone pentru a furniza o gama de telefoane mobile ce suporta un numar mare de frecvente, pe mai multe benzi, ceea ce va satisface cerintele consumatorilor moderni. Totodata, noile terminale vor face cunoscuta la nivel mondial si astfel vor promova utilizarea frecventei de 850 MHz.

Selectarea celor mai bune terminale mobile capabile sa ofere aceste facilitati reprezinta prima faza a initiativei dezvoltate de Asociatia GSM. Telefoanele LG LG-KM560 si LG-KP330, au fost selectate de un grup de experti dintre terminale puse la dispozitie de 6 operatori mobili de top ce includ Telstra , Telenor, Rogers Wireless, Telefonica Movile, Cable & Wireless International si Entel PCS.

Selectarea telefoanelor HSDPA LG de catre initiativa GSMA Horizon Phone demonstreaza faptul ca operatorii de telefonie mobila recunosc si apreciaza angajamentul companiei LG de a crea terminale dotate cu tehnologii avansate si de a dezvolta segmentul de telefoane 3G. LG va continua sa întâmpine cerintele consumatorilor si sa creeze noi telefoane 3G din ce în ce mai fiabile, bazate pe tehnologiile noastre avansate si pe standarde ridicate de calitatea declarat Dr. Skott Ahn, Presidente si CEO al companiei LG Mobile Communication.

Pentru început, telefoanele LG-KM560 si LG-KP330 vor fi disponibile prin cei 6 operatori iar în a doua perioada a anului 2008 , prin alti operatori ce au participat la selectarea celor 2 telefoane. Ulterior, va fi introdus pe pietele din Europa, Asia si America Latina.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea