Stiinta & Tehnologie

#cafe phone #lg su420 #dmb 2.0

LG SU420, primul telefon cu DMB 2.0

Cei de la LG au lansat pe piata din Coreea telefonul mobil LG SU420 , primul terminal care dispune de emitator TV DMB 2.0 .

Astfel, noul dispozitiv denumit si " Cafe Phone ", este capabil sa ruleze interactiv mai multe aplicatii multimedia.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil Cafe Phone se mandreste cu un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 3,2 inch si cu rezoltuie WVGA de 480 x 800 pixeli. Mai mult, modelul are doua camere foto ; cea principala are un senzor foto de 3 MP, iar cel de-a doua are rezolutie VGA si este destinata video-conferintelor.

La capitolul conectivitate modelul LG SU420 se prezinta bine avand incorporata conexiune Wi-Fi, receptor GPS, probabil cu busola digitala si software special de navigare si poate atinge viteze de navigare pe internet de 3G cu HSPA. Cafe Phone are slot de 3,5 mm pentru casti audio standard si slot pentru card microSD. In prezent modelul LG SU420 sau Cafe Phone este disponibil doar pe piata coreeana desi nu a fost anuntat pretul la care va putea fi achizitionat. Nu se stie daca noul telefon mobil va fi lansat si pe piata europeana, dar mai mult ca sigur, noul Cafe Phone  este destinat doar pietei asiatice.

Alte detalii

Totusi, ce face special modelul Cafe Phone este receptorul DMB 2.0 ( Digital Multimedia Broadcasting) care este de fapt o functie care inlesneste furnizarea de servicii TV print Internet.

Totodata aceasta permite utilizatorului telefonului sa acceseze in aceelasi o serie de aplicatii ca  inregistrari video personale, e-commerce sau altele.

  •   2010-04-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii