Stiinta & Tehnologie

LG-SH240 imita textura pielii umane

Da, exista telefon cu textura similara pielii umane. Imi dau seama ca suna usor... neortodox, dar se pare ca pentru coreeni totul e posibil.

Cei vinovati de aceasta "noutate" sunt cei de la LG, care pana una alta, sunt o companie cu renume. Dar acest lucru nu are prea mare importanta, din moment ce modelul care prezinta aceasta caracteristica a fost recent lansat.

Hello Clarice

Se numeste LG-SH240 si cei de la LG cred ca textura similara pielii umane va face ca succesul acestui model sa fie rasunator. Nu stiu daca asa va fi, pentru ca, personal, idea mi se pare usor ciudata. Dar parerile sunt intotdeauna impartite.

Dar sa nu ne grabim si sa intelegem ca tot telefonul are o asemenea textura. In mare, terminalul este fabricat din metal si material siliconic, in schimb, touchpad-ul lui SH240 prezinta trasatura amintita mai sus.

Silicon vs. piele

Aceasta idee, destul de ciudata, a fost aplicata atunci cand designerii coreeni eu fabricat un tipar din materiale de silicon folosite pentru partea frontala. Si asa s-a ajuns la ce avem acum.

Mergem mai departe si aflam ca acest model este un slider care are capabilitati 3G HSDPA. Din pacate, aceasta trasatura ramane ingropata undeva departe din cauza motto -ului aplicat de coreeni "touch me because I feel like skin".

Telefonul mai are o camera foto incorporata de 2 megapixeli si ofera functia de video conferinte, include suport Bluetooth si te distreaza cu functia de MP3-player. Nu se stie ce alte formate va suporta acest player in afara de MP3-uri, dar daca ne luam dupa tiparul celorlalte telefoane LG, ne putem face o idee destul de clara.

Doar la coreeni

Pentru moment, acest telefon se va vinde doar in Coreea pentru aproximativ 400 de dolari americani. Speram ca in viitorul apropiat sa ajunga si la noi, chiar daca un telefon cu "piele umana" pare destul de sinistru. Dar sa vedem si noi cum arata... doar asa de curiozitate .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea