Stiinta & Tehnologie

#keanu reeves #the day the earth stood still #romania #8 megapixeli #lg renoir

LG Renoir s-a lansat in Romania

Terminalul LG Renoir a ajuns in Romania si s-a lansat impreuna cu filmul "The Day the Earth Stood Still ".

Lansarea telefonului si premiera filmului sunt sustinute de un concurs online cu 280 de premii si un telefon LG Renoir, puse in joc de LG si Odeon, distribuitorul filmului in Romania.

In teorie

Telefonul LG Renoir telefonul cu o camera foto de 8 megapixeli , ecran tactil si Dolby Mobile a fost anuntat oficial in luna septembrie 2008, venind in completarea gamei de terminale premium din portofoliul LG.

Lansarea la nivel local este sustinuta de o campanie online pe site-ul dedicat pentru promovarea terminalului alaturi de noul blockbuster "The Day the Earth Stood Still", care il are in distributie pe actorul Keanu Reeves.

"Colaborarea LG Electronics la nivel internayional cu producyia the day the earth stood still se inscrie in strategia de marketing a companiei de a sublinia valorile brandului LG, in cadrul unor proiecte inovative. Telefonul LG Renoir promovat de campania dezvoltata la nivel local ofera consumatorilor o noua experienta, consolidand in acelasi timp pozitia de lider a LG in tehnologii de varf", a declarat dl. Han Khyu, presedinte al LG Electronics Romania.

Specificatii tehnice

Bineinteles ca principala caracteristica este camera foto de 8 megapixeli, care are si autofocus, plus flash si diferite tehnologii. Lentilele obiectivului foto sunt Schneider-Kreuznach, iar telefonul poate face si capturi video la 30 fps sau 120 fps la rezolutie QVGA.

Telefonul dispune de conectivitatea 3G cu HSDPA, Bluetooth si USB, Wi-Fi si receptor GPS cu functii geo-tagging. Noului terminal nu ii lipseste nici slotul microSD, suportul TV-out si cel pentru formate video Xvid si DivX video, plus mai nou sistelul Dolby sound pentru muzica. Renoir are doar 14 mm si ecran cu suparafata complet tactila.

LG Renoir este disponibil in Romania in magazinele Internity, Germanos, Say, Domo, Altex, Fonomat, la pretul recomandat de 1599 RON.

Trailer-ul filmului The Day the Earth Stood Still

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea