Stiinta & Tehnologie

LG prezinta telefonul IronMan

Pentru cunoscatori, IronMan este personajul principal dintr-o serie de benzi desenate Marvel. Pentru cei mai putin cunoscatori este filmul care trebuia sa apara in mai la americani, iar pentru cei interesati de mobile este ultima gaselnita a celor de la LG.

CTIA-ul a fost gazda lansarii telefonului LG IronMan sau "LG Tony Stark Ultimate Giveaway Sweepstakes", terminal special facut pentru lansarea filmului IronMan care ii are in distributie pe Robert Downey Jr., Terrence Howard , Jeff Bridges , lux , terminalul fiind placat cu aur de 18 karate, mai precis un aliaj de titan si aur.

Telefonul are la baza design-ul lui LG Shine. Dar mai este o sansa sa castigi telefonul si anume printr-o extragere . Pe data de 15 aprilie, LG va lansa web site -ul Insidethesuit unde poti sa intri in competitie pentru castigarea acestui telefon si ai la dispozitie continut unic si exclusiv despre filmul IronMan.

LG Shine vs. LG VX9400

Desi normal ar fi fost ca telefonul "tunat" sa fie cel folosit in film de catre Tony Stark, adica modelul LG VX9400, compania a optat pentru un alt model.

Daca totusi esti interesat sa cumperi aceasta "comoara", il poti procura direct prin LG-ul coreean pentru pretul de 2000 de dolari. Piperat, dar aceasta este o editile limitata si mai mult ca sigur fanii inraiti IronMan il vor achizitiona foarte curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea