Stiinta & Tehnologie

LG lanseaza noul KE500 in Romania

LG Electronics (LG) continua sa-si extinda gama de telefoane cu design deosebit. Noul LG KE500 este un terminal slider care dispune de un display cu diagonala de 2 inci si este dotat cu tehnologia TFT(262 de mii de culori ). Combinarea celor mai avansate elemente tehnice ofera consumatorilor posibilitatea de a opera atat in retelele GSM si EDGE cat si de a utiliza serviciile oferite de reteaua de comunicare 3G.

Noul telefon mobil de la LG incorporeaza un numar mare de optiuni multimedia, oferind pasionatilor de muzica suport audio-video al telefonului – player MP3, radio FM, player Video, Streaming 3GPP etc.

Totodatã, telefonul beneficiaza si de camera Flash de 2 MP care se bucura de o memorie interna de 70 MB, un card de memorie externa microSD si compatibilitate Bluetooth 2.0.

LG-KE500 va fi disponibil in magazinele Internity, GlobalNet, Germanos, Domo incepand cu luna septembrie la un pret recomandat de 619 RON.

Cititi continuarea in PC World

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea