Stiinta & Tehnologie

LG-KU970 se pregateste si pentru Europa

Desi intr-o prima faza acest telefon va fi disponibil doar in Australia si Singapore ne-am gandit sa va prezentam totusi ultima creatie a celor de la LG intrucat compania a anuntat ca va aparea si pe piata europeana destul de repede. LG-KU970 are un design modern, este de tipul slide si are o grosime de doar 13,8 mm. Display-ul este de 2,2 inch, are o rezolutie de 240x320 pixeli si este incastrat intr-o carcasa metalica de otel cu efect de oglinda, un aspect atragator pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie in pas cu ultima moda. Un alta lucru care evidentiaza acest telefon este camera.

Nu atat faptul ca are 2 megapixeli sau ca poate captura imagini 3GP il diferentiaza de majoritatea mobilelor, ci echiparea camerei cu lentilele Schnider-Kreuznach, o marca recunoscuta la nivel mondial. In ceea ce priveste conectivitatea, aceasta este asigurata de tehnologia Bluetooth 2.0, telefonul suportand de asemenea 3G cu HSDPA la 3,6 Mb pe secunda. Pretul de pornire va fi de 800 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea