Stiinta & Tehnologie

#lg ku2100 #lg su210 #windows mobile

LG KU2100 cu Windows Mobile se lanseaza pe piata coreeana

Cei de la LG vor lansa in curand un nou telefon mobil cu Windows Mobile, dar acesta s-ar putea sa fie disponibil numai pe piata coreeana.

Modelul care se numeste oficial LG KU2100 si mai este cunoscut si sub denumirea LG SU210 se aseamana foarte mult cu telefonul mobil LG Arena .

Specificatii tehnice

Noul LG KU2100 masoara 109,8 x 53,4 x 12,9 mm si cantareste in jur de 120 de grame. Modelul este echipat cu ecran sensibil la atingere de 3 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si are rezolutie de 240 x 400 pixeli. Terminalul este printre primele modele cu Windows Mobile 6.5 lansate de compania coreeana pe piata lor locala. Totodata, telefonul mobil vine dotat cu interfata de utilizator S-Class 3D , care afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul.

La capitolul conectivitate modelul se prezinta foarte bine. Astfel, pe langa standardele Bluetooth si USB, LG KU2100 este dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, plus Wi-Fi 802.11b/g. Puterea telefonului este data de procesorul Qualcomm MSM7201A de 528 MHz.

Alte detalii

Camera foto a telefonului are un sezor capabil de 5 MP cu autofocus, dar in prezent, reprezentantii companiei nu au dezvaluit daca modelul are flash LED, geo-tagging sau alte functii dedicate aparatelor foto compacte.

LG KU2100 mai vine echipat cu player muzical si video si suita Pocket Office cu suport pentru formate Word, Excel, PowerPoint, OneNote si PDF. Pretul telefonului si disponibilitatea lui pe piata europeana nu sunt cunoscute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea