Stiinta & Tehnologie

LG KS360 vine in Romania

Nu de mult, in cadrul show-ului de electronice din Singapore, CommunicAsia, compania coreeana LG a dezvaluit un nou model de telefon, KS360 . Ceva mia tarziu terminalul a fost anuntat pentru Europa, iar noi doar speram la el.

Iata ca a venit momentul cand LG KS360 a fost anuntat si pentru tara noastra. Desi nu este un smarphone, modelul are tastatura QWERY completa si este destinat generatiei tinere care isi petrece o buna bucata de vreme trimitand mesaje text scurte.

Ce mai stie KS360

Dar a venit momentul sa vedem exact ce stie acest telefon. LG KS360 are un ecran de 2,4 inch TFT sensibil la atingere cu rezolutie de 240 x 320 pixeli cu 265.000 de culori. Trecem mai departe si ne oprim asupra catorva din caracteristicile acestui model ca: accelerometrul din dotare sau faptul ca terminalul va fi tri-band si va functiona in retele GSM (900 / 1800 / 1900 MHz).

KS360 are camera foto de 2 megapixeli camera cu focus fix si posibilitatea de captare video. Player-ul muzical suporta formate MP3, AAC, AAC+ si eAAC+, are radio FM Radio, conectivitate Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP si USB 2.0.

Printre altele...

Chiar daca memorie interna a telefonului este de doar 15 MB, terminalul supota slotul de card microSD pentru upgrade de pana la 4 GB. Ca mesagerie acesta are capabilitati MMS, browser WAP, mesagerie instanta , e-mail ce suporta protocoalele standard POP3, IMAP4, SMTP si vine cu serviciul Microsoft Exchange incorporat.

Daca te intrebi ce poate la capitolul conectivitate, nimic mai simplu, dar LG KS360 se mandreste doar cu GPRS si EDGE. Dupa cum am spus, acest model este unul modest din punct de vedere al conectivitatii.

Terminalul masoara 101,5 x 51 x 16,8 mm si va fi disponibil in patru variante de culori, negru , negru si roz, rosu si albastru si argintiu. Din pacate pretul pentru tara noastra nu a fost inca anuntat... Dar sigur acest lucru se va intampla foarte curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea