Stiinta & Tehnologie

LG KS360 imbraca haina roz

Show-ul de electronice din Singapore, CommunicAsia, a fost prima gazda a lansarii lui .

Desi nu este un smarphone, modelul are tastatura QWERY completa, este destinat generatiei tinere, iar acum vine intr-o noua culoare... roz.

De la Orange

Terminalul LG si noua lua infatisare a fost initial anuntata si de compania coreeana. Oficial, cel care pune acest model la dispozitie este operatorul de telefonie mobila Orange. Pentru inceput telefonul va fi lansat doar in Anglia, pentru pretul de 79,99 lire sterline.

LG KS360 are un ecran de 2,4 inch TFT sensibil la atingere cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si 265.000 de culori. Printre caracteristicile acestui model enumaram: accelerometrul sau faptul ca terminalul va fi tri-band si va functiona in retele GSM (900 / 1800 / 1900 MHz).

Telefonul are camera foto de 2 megapixeli camera cu focus fix si posibilitatea de captare video. Player-ul muzical suporta formate MP3, AAC, AAC+ si eAAC+, are FM Radio , conectivitate Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP si USB 2.0

Printre altele...

Chiar daca memorie interna a telefonului este de doar 15 MB, terminalul supota slotul de card microSD pentru upgrade de pana la 4 GB.

Ca mesagerie acesta are capabilitati MMS, browser WAP, mesagerie intanta, e-mail care suporta protocoalele standard POP3, IMAP4, SMTP si vine cu serviciul Microsoft Exchange incorporat. Terminalul masoara 101,5 x 51 x 16,8 mm, iar la capitolul conectivitate LG KS360 se mandreste doar cu GPRS si EDGE.

Din pacate tara noastra nu a primit nici macar oferta de preturi pentru modele initiale si in prezent nu se stie cand versiunea pe roz ajunge si la noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea