Stiinta & Tehnologie

#lg km900 arena #orange #telefon mobil #roz

LG KM900 Arena, in versiunea roz

Unul din cele mai recente terminale ale coreenilor de la LG, modelul Arena imbraca haina roz.

Telefonul se va lansa exlusiv in reteau operatorului de telefonie mobila Orange din Marea Britanie.

Specificatii tehnice


LG Arena KM900 este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Arena are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori si camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD.

Telefonul vine cu o noua interfata de utilizator numita 3D S-Class. Acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate , pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul. Modelul original LG KM900 Arena este disponibil pe piata din Romania din luna aprilie a anului 2009 si poate fi achizitionat in retele operatorilor, precum si pe open market, la un pret recomandat de 1.749 RON.

Si alte LG-uri

Terminalul KM900 Arena nu este primul telefon mobil LG care ajunge pe piata in versiunea roz. Modelul LG KP501 Cookie, care poate fi achizitionat si in Romania este si el unul din multele telefoane cu carcasa roz.

Din pacate nu se stie daca LG KM900 Arena roz va ajunge si pe piata locala. In prezent acesta poate fi cumparat din Marea Britanie cu abonament Orange de doi ani la pretul de 35 de euro, aproximativ 150 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea