Stiinta & Tehnologie

LG KF750 si LG KF240 la puricat

Se pare ca este vremea dezvaluirilor. Daca recent anumite planuri ale companiei Sony Ericsson au fost reperate de fani in legatura cu niste telefoane noi, nici restul companiilor de telefonie mobila nu sunt departe de acest aspect.

F de la Fashion

LG, unul dintre principalii producatori de telefoane din Coreea, si-a "dat in vileag" doua modele noi de telefoane care vor aparea la un moment dat pe piata. Este vorba de KF750 si KF240. Nici unul dintre modele nu a fost anuntat pana cand pozele lor au aparut pe internet, ca dupa aceea firma sa isi recunoasca planurile.

Seria KF de la LG este destinata telefoanelor "fashion" (F-ul vine de la FASHION). Cu totii stim ca LG se pricepe cel mai bine la asemea telefoane. Modelul KF750, are numele de cod "Libra", si vine echipat cu un ecran de 320 x 240 pixeli care este sensibil la atingere. Dar inovatia vine aici: ecranul este "anti- zgarieturi " facut din cristale de safir .

Modelul mai are un touchpad de navigare, o camera foto de 5 megapixeli cu auto focus si capacitati de inregistare video, camera secundara (probabil VGA) pentru teleconferinte, memorie interna de 160 MB si suport microSD pentru "upgrade". Telefonul pare sa fie foarte subtire si promite sa fie printre cele mai stilate care vor sa apara in perioada urmatoare.

Moda stie si muzica

Cat despre modelul KF240, LG spune ca se va axa mai mult pe muzica. Ne putem astepta la capatitati muzicale bune, un look pe masura, dar cu alte caracteristici reduse. Despre acest model se mai stie ca va avea o camera foto de 2 megapixeli. Pentru lansarea acestui telefon nu va trebui sa asteptam prea mult, LG promitand sa il lanseze foarte curand in Europa si Asia.

Pe langa KF750 si KF240, se mai zvonea un nume, LG KF300. Pentru ca este un model KF stim ca face parte tot din aceasta gama fashion, dar alte specificatii tehnice nu sunt cunoscute. Ne asteptam ca editia de anul acesta a CeBIT-ului sa ne prezinte mai pe larg aceste modele.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea