Stiinta & Tehnologie

LG isi prezinta noua colectie de smartphone-uri

Doar saptamana trecuta LG a lansat 2 sau 3 modele noi de telefoane si se pare ca aceasta cursa continua cu o noua prezentare.

Daca nu demult LG a facut loc pe piata coreeana la cateva telefoane dedicate unui segment mai putin "complicat" de persoane , este randul sa isi prezinte si intentiile serioase.

Modele pe catwalk -ul CTIA

Compania coreeana are pregatita pentru show-ul CTIA din Las Vegas din acest an, o noua colectie de smartphone-uri, dar care par sa fie ceva mai speciale: adica "sexy" si destepte, chit ca aceasta afirmatie poate fi pentru unii paradoxala.

LG Electronics va etala noi modele pe "catwalk"-ul CTIA-ului, pe LG-CU920, LG-VX9100, LG-VX9900, LG-AX830, LG-KF700 si LG-KF510. Pe langa acestea, compania va prezenta si doua telefoane deja consacrate: LG-VX10000 sau LG Voyager si LG-VX8800 sau LG Venus.

Megapixeli, Bluetooth si camera foto

Detaliile despre aceste telefoane sunt destul de putine, dar din acest "neajuns" aflam ca LG-CU920 supranumit si LG Vu are ecran sensibil la atingere, camera foto incorporata de 2 megapixeli, conectivitate Bluetooth si functia MediaFLO. Totodata va fi lansat in Statele Unite in luna mai prin AT&T.

Modelul LG-VX9100 are tastatura completa QWERTY si se va deschide asemanator telefoanelor clamshell. Lansarea acestui model se va face in luna aprilie tot in Statele Unite.

LG-AX830, "poreclit" si LG Glimmer este un slider cu ecran sensibil la atingere si va fi distribuit prin Alltel.

Poate, poate...

Se pare ca americanii si coreeni isi primesc telefoanele, singura intrebare fiind cand primesc europenii "marfa"? Aceste detalii sunt inca nescunoscute, dar se spera ca pana in iarna sa le avem venite pe continent si poate chiar pe "tarabele autohtone".

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea