Stiinta & Tehnologie

#lg gt505 #wisepilot #active flash

LG GT505 se lanseaza oficial in Romania

LG Electronics anunta introducerea pe piata locala a noului terminal LG GT505 . Terminalul cu ecran complet tactil si este oferit consumatorilor romani la un pret accesibil.

Peste hotare, LG GT505 s-a lansat impreuna cu terminalul GW520 . Modelul GW520 este dedicat celor care utilizeaza retelele sociale, iar GT505 se bazeaza mult pe sistemul de navigatie incorporat.

Specificatii tehnice

Terminalul LG GT505 este dedicat navigatiei si vine cu serviciul proprietar LG Wisepilot . Utilizatorul are la dispozitie 30 de zile de a incercat acesta aplicatie, de la achizitionarea telefonului, care ofera vizualizare 2D si 3D a hartilor. Modelul are ecran complet tactil de 3 inch, serviciul push e-mail via Microsoft Exchange ActiveSync, conectivitate 3G cu HSDPA, Wi-Fi si receptor GPS. Spre deosebire de telefonul GW520, acest terminal are o camera foto de 5 MP cu autofocus, functii de geo-tagging si editor de documente (Word, Excel, PowerPoint, PDF).

Noul GT505 dispune interfata grafica intuitiva Active Flash , care faciliteaza utilizarea terminalului datorita icon-urilor atractive de pe ecran. Cu ajutorul acestora se pot accesa direct cele mai folosite functii, precum ceas, calendar, rama foto, agenda, MP3 player si radio FM.

Alte detalii

Noul telefon mobil este disponibil in doua variante de culori, titanium (negru) si roz, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a-si alege telefonul care ii reprezinta.

Consumatorii romani pot achizitiona noul model LG GT505 din reteaua operatorului de telefonie mobila Orange Romania, la un pret incepand de la 69 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea