Stiinta & Tehnologie

#qwerty #lg ks360 #lg gt350

LG GT350, urmasul lui KS360 a fost prezentat oficial

Coreenii de la LG au prezentat un noul telefon mobil, modelul LG GT350 , terminal care este de fapt urmasul lui KS360, lansat pe piata in vara lui 2008.

Asemeni "stramosului" sau, modelul dispune de tastatura fizica QWERY completa si a fost prezentat impreuna cu un alt dispozitiv mobil al companiei, telefonul LG GD880 .

Specificatii tehnice

Noul slider ar putea sa aiba aceleasi dimensiuni ca si modelul dinainte sa, adica in jur de 100 x 50 x 17 mm, totusi, telefonul mobil vine cu un ecran mai generos, de 3 inch si nu de 2,4 asa cum avea KS360. Altfel, display-ul are o rezolutie QVGA de 240 x 400 pixeli si poate afisa pana la 256.000 de culori. Lui LG GT350 i se poate mari spatiul de stocare cu maxim 16 GB. La capitolul conectivitate noul slider se prezinta mai bine decat inaintasului sau. Chiar daca LG GT350 nu are Wi-Fi, modelul se mandreste cu GPRS de clasa 12 si EDGE de clasa 10, 3G cu HSDPA (7,2 Mbps), Bluetooth 2.0 cu A2DP si USB/microUSB 2.0.

Pentru ca si acest model este dedicat aceluiasi segment de utilizatori, tinerii, telefonul dispune de tastatura QWERTY, iar producatorul coreean nu a uitat sa integreze interfata de acces direct catre cele mai utilizate retele sociale, ca Facebook, Twitter, MySpace si altele.

Alte detalii

Camera foto din dotarea modelului este de 3 MP, fara flash sau autofocus, adica un senzor mai puternic, dar totusi nu foarte capabil fara cele mai de baza functii. Lui LG GT350 nu ii lipseste nici player-ul muzical si video, telefonul suportand formate audio MP3, AAC, AAC+, EAAC+ si WMA, respectiv MP4.

Slider-ul va putea fi cumparat in mai multe variante de culori, albastru (Aqua Blue), violet (Purple), argintiu (Light Silver) si negru (Black). Din luna aprilie noul LG GT350 va fi disponibil pe piata europena, dar din pacate pretul telefonului mobil nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea