Stiinta & Tehnologie

#lg gs200 #lg lotus #lg prada iii

LG GS200, noul telefon muzical entry-level

Coreenii de la LG pregatesc lansarea unui nou telefon mobil pentru cei cu bugete reduse.

Terminalul LG GS200 este un candy-bar din categoria entry-level din familia modelelor muzicale.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil este un candy-bar care va fi disponibil intr-o singura varianta de culori, negru cu rosu. Modelul este foarte simplu, ecran de 2 inch cu rezolutie modesta de 176 x 220 pixeli si tastatura alfanumerica.

Printre specificatiile modelului se numara o camera foto de 1,3 MP, slot pentru card microSD cu upgrade posibil de maxim 8 GB, conectivitate Bluetooth, GPRS si EDGE, player muzical si difuzoare exterioare.

Noul LG GS200 s-a lansat deja pe piata din Rusia si costa 3990 de ruble, adica in jur de 120 euro. Este foarte posibil ca in primele lui ale lui 2010 telefonul muzical sa fie disponibil si pe alte piete din Europa si nu numai. Alte planuri LG

Chiar daca coreenii au lansat un model economic , in cadrul evenimentului CES 2010 care se va desfasura in ianuarie in Las Vegas, compania va prezenta un nou produs alaturi de operatorul de telefonie mobila Sprint.

In prezent se speculeaza ca cei de la LG vor anunta oficial un nou model LG Prada, dar cum aceste modele nu s-au lansat nicioadata pe piata america, coreenii ar putea de fapt prezenta un nou model LG Lotus .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea