Stiinta & Tehnologie

#lg dg910 #telefon #ceas #romania #lansare #watchphone

LG GD910, telefonul-ceas a ajuns in Romania

LG aduce pe piata locala telefonul-ceas cu ecran tactil, modelul GD910 care a fost prezentat pentru prima data in cadrul evenimentului de tehnologie, CES 2009.

LG GD910 este compatibil cu tehnologiile 3G/3G+ ceea ce permite utilizatorilor conectarea la internetul mobil de mare viteza oferit de operatorul Orange.

Specificatii tehnice

LG GD910 este fabricat din materiale folosite pentru ceasurile de marca, vine cu un display din sticla termorezistenta ce ofera protectie impotriva zgarieturilor, cadru metalic durabil si doar 13,9 mm grosime.

Telefonul mobil/ ceas de mana masoara 61 x 39 x 13,9 mm si cantareste in jur de 80 g. Are ecran de 1,4 inch, suporta mesaje SMS, MMS si EMS, este rezistent la apa si suporta conectivitate 3G .

Modelul dispune de interfata intuitiva Flash UI, care a fost optimizata pentru a fi utilizata pe un ecran de dimensiuni reduse, fiind adaugate functii suplimentare precum deplasarea in meniu. Cele trei butoane pozirionate lateral sustin functiile tactile ale ecranului si permit accesul la unele aplicatii folosite mai rar.

Alte detalii

LG GD910 este lansat in exclusivitate in oferta Orange Romania din luna august 2009 si poate fi achizionat de la Orange Concept Store cu preturi pornind de la 849 euro cu TVA (fara abonament) si 449 euro cu TVA la abonament de 20 euro pe 2 ani..

"Prin lansarea in portofoliul Orange a primului dispozitiv de acest fel creat de LG, continuam sa punem la dispozitia clientilor nostri exclusivitari in materie de inovatie incorporata intr-un telefon mobil"
, a declarat Oana Batusariu, Product Manager Orange Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea