Stiinta & Tehnologie

#lg gd900 crystal #s-class touch #slider #ecran tactil #ctia wireless

LG GD900 Crystal se lanseaza in mai

Modelul LG GD900, telefonul mobil cu tastatura transparenta, se va lansa oficial in luna mai.

Terminalul a fost pentru prima data prezentat in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 ce a avut loc in luna februarie in Barcelona.

Specificatii tehnice putine

Specificatiile tehnice ale acestui terminal nu au fost in totalitate date publicitatii. Punctul forte al telefonului este tastatura translucida. Reprezentantii companiei declara ca modelul va dispune de functii bazate pe tehnologii de ultima generatie.

In prezent se cunoaste faptul ca telefonul va fi un slider cu ecran de 3 inch si rezolutie WVGA de 480 x 800 px. Asemenea terminalului LG Arena, Crystal va dispune de interfata de utilizator S-Class Touch .

Ecranul va suporta gestica, adica in cazul in care utilizatorul va desena pe ecran litera M, telefonul va deschide player-ul muzical. Un cerc va ajuta imediat volumul telefonului.

Concept devenit realitate

Pana acum modelul DG900 Crystal se afla in stadiul de proiect si a fost prezentat drept un concept. Acum terminalul este functional si va putea fi admirat de cei ce vor participa la show-ul de electronice CTIA Wireless din Las vegas care se va desfasura intre 1 si 3 aprilie.

Reprezentantii companiei coreene au mai declarat ca modelul LG DG900 se va lansa oficial in Europa in luna mai a anului 2009. Din pacate acestia nu au mentionat pretul noului telefon LG .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea