Stiinta & Tehnologie

#lg gd880 #mini #europa

LG GD880 Mini se lanseaza oficial in magazine

Terminalul LG GD880 Mini , primul telefon ce suporta serviciul 3-Way Sync, prezentat in cadrul Mobile World Congress GSMA 2010 la Barcelona, se lanseaza oficial in magazinele din Europa.

In luna februarie, pe langa prezentarea oficiala a telefonului, compania coreeana si cei de la Dolby si-au reunit fortele pentru a oferi cea mai noua versiune de Dolby Mobile in smartphone-urile LG.

LG GD880 Mini are 3 Way Sync

Cu o greutate de doar 99 de grame si masurand 10,6 mm modelul vine cu un ecran tactil complet de 3,2 inch cu rezolutie generoasa de 480 x 854 pixeli si suport pentru 256.000 de culori. LG Mini ofera consumatorilor posibilitatea de a utiliza functiile SNS pentru a fi in contact permanent cu prietenii prin intermediul site-urilor de socializare precum Facebook sau Twitter. LG GD880 Mini incorporeaza serviciul LG 3-Way Sync denumit LG Air Sync. Aceasta tehnologie ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si sincroniza in permanenta informatiile stocate pe telefonul mobil cu cele stocate pe propriul PC dar si informatiile de pe paginile de internet accesate frecvent, prin intermediul unei retele wireless.

Astfel, continutul comun precum fotografii, clipuri video, calendare si agende de telefon, poate fi updatat si accesat oricand de utilizator. Pentru moment, tehnologia LG Air Sync se regaseste doar in telefoanele inteligente ale producatorului.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale noului LG Mini se numara conectivitate ridicata, GPRS si EDGE, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g cu DLNA, Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB/microUSB 2.0 sau repeceptor GPS cu functii aGPS.

Modelul mai poseda o camera foto de 5 MP cu autofocus, functii geo-tagging, stabilizator de imagine si tehnologia de detectare a fetei. LG GD880 Mini se lanseaza in mai multe tari din Europa din data de 8 aprilie 2010 si va costa in jur de 350 de euro. Pentru moment nu se stie cand noul model va fi disponibil si pe piata din Romania si care este pretul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea