Stiinta & Tehnologie

#candybar #entry-level #lg gb270

LG GB270, un nou terminal entry-level

Compania coreeana LG a lansat in urma cu cateva saptamani un nou telefon mobil, modelul GB270.

Din pacate terminalul este disponibil numai in anumite piete de pe mapamond .

Carcase speciale


Noul LG GB270 este un candybar din categoria de telefoane entry-level si se aseamana foarte mult ca infatisare cu unele terminale Sony Ericsson. Totusi, modelul vine cu o caracterisitica mai speciala.

LG GB270 are disponibile la pachet o serie de carcase colorate care schimba in totalitate infatisarea telefonului, de la culoarea lui, la forma si chiar pana la butoanele tastaturii si forma D-pad-ului.

Se pare ca modelul face parte din familia Dynamite a companiei coreene, serie care se lanseaza doar in anumite piete din lume. Fiind un model entry- level , specificatiile tehnice ale modelului sunt modeste. Detalii tehnice

LG GB270 este un terminal tri-band compatibil cu retele GSM si are un maxim de conectivitate GPRS. Telefonul are o camera foto foarte modesta, de rezolutie VGA si Bluetooth de versiune 1.2.

Totusi, aceasta dispune de slot pentru card microSD, upgrade-ul se poate face pana la 2 GB, iar modelul mai are radio. Nu se stie daca telefonul va ajunge pe piata autohtona, iar in prezent pretul lui GB270 este necunoscut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea