Stiinta & Tehnologie

#telefon #smartphone #deblocare #Phableta #LG G Pro 2 #lovire

LG G Pro 2, telefonul pe care il deblochezi dupa ce il lovesti

Cu zece zile inaintea Congresului Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona, sud-coreeni de la LG au prezentat noul LG G Pro 2, un phablet care surprinde cu un sistem unic de deblocare, prin lovire.

Specificatiile succesorului lui G Pro sunt si mai impresionante decat cele ale modelului pe care il inlocuieste, oferind un ecran mai mare 5.9 inchi, blitz frontal, boxe mai puternice si sistemul Android 4.4 KitKat. LG G Pro 2 este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 2.26GHz si un procesor grafic Adreno 300, are o memorie RAM de 3GB, 16 sau 32GB spatiu de stocare si o camera foto de 13MP.

Dar ceea ce impresioneaza cu adevarat la noul phablet este sistemul neobisnuit prin care poate fi deblocat, asa numitul Knock Code. LG a renuntat astfel la clasica parola si a adoptat un sistem prin care utilizatorul bate in ecran intr-un anumit mod, ales de el. Knock Code recunoaste 86.367 de combinatii, intre doua si opt batai.

Potrivit ZDNet, LG G Pro 2 va fi lansat in Coreea de Sud pana la finalul acestei luni, urmand ca lansarea globala sa aiba loc in perioada urmatoare. In Europa, cel mai probabil, telefonul va ajunge in luna mai.

Sursa foto: cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea