Stiinta & Tehnologie

LG enV Smartphone

LG lanseaza un nou telefon din gama smartphone: enV (sau VX9900 cum mai este cunoscut. Telefonul are un design asemanator cu Nokia Comunicator (la exterior telefon normal, se deschide pentru functiile suplimentare). Telefonul are dimensiuni de 118*53*20 mm si cantareste 147g, deci cat un telefon normal.

La interior, enV are o tastatura completa QWERTY si un ecran generos cu rezolutie de 324*240. Din pacate telefonul este doar dual band (800 si 1900 MHz), asa ca aveti grija la compatibilitatea cu provider-ul de telefonie mobila local. La conectivitate, enV dispune de Ev-DO (sau V-Cast cum au botezat-o cei de la LG), prin care se pot download-a videoclipuri si melodii, Bluetooth stereo si GPS.

In rest, telefonul are functii de mp3 player, o camera de 2MP cu autofocus si slot de card microSD. Primul provider care il ofera este compania americana Verizon, pentru doar 150$ (cu abonament de 2 ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea