Stiinta & Tehnologie

LG de lux: Prada de argint

In unele tari a inceput deja, iar acum e momentul sa apara si la noi. foto , cea principala de 2 megapixeli si cea secundara de rezolutie VGA pentru videoconferinte .

Incurajari

"Noua varianta a telefonului Prada by LG reprezinta o continuare a succesului recunoscut al unui terminal cu adevarat inovator. Telefonul cu carcasa argintie alaturi de varianta originala Prada by LG va oferi mai multe avantaje consumatorilor care apreciaza experienta deosebita a utilizarii unui terminal mobil realizat în parteneriat cu un brand celebru din industria bunurilor de lux", a declarat Skott Ahn, presedinte si CEO al Companiei LG Electronics, divizia Mobile Communications.

Tot ce mai trebuie sa stiti este faptul ca acest model Prada in varianta argintie este disponibil incepand cu luna februarie si in Romania.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea