ong>Dupa ce a aparut in imagini oficiale de teaser si un videoclip de prezentare, terminalul BL40 ajunge pe Internet si in alte ipostaze.

Se pare ca LG va lansa terminalul impreuna cu inca un telefon mobil Chocolate, modelul BL42.

Specificatii tehnice BL40

LG Chocolate BL40 va dispune de un ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch asemenea ecranului de iPhone. Display-ul va avea o proportie de vizualizare de 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli. Totodata, modelul va avea incorporata interfata de utilizator S-Class .

Noul telefon mobil va avea tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS, pe langa standardele GPRS, EDGE, Bluetooth si USB. Noul LG Chocolate este al patrulea model din celebra gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai din 2006, modelul devenind in scurt timp cel mai celebru telefon din istoria companiei.

Detalii despre BL42

Asemenea lui BL40, modelul LG BL42 este inca un terminal din seria Black Label. Telefonul are un ecran mai modest cu rezolutie QGA de 320 x 240 px si suport pentru 65.000 de culori. Totusi, modelul va suporta 3G si interfata S-Class.

Slider-ul pare sa fie un terminal din categoria mid-range cu o camera foto de 5 MP. Asemenea lui BL40 acesta se va lansa tot prin luna august prin operatorii de telefonie mobila ca T-Mobile, O2, Orange sau Vodafone.
  •   2009-07-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii