Stiinta & Tehnologie

LG Chocolate 3 va fi lansat pe 14 iulie

Noul telefon cu functii muzicale LG Chocolate 3 va debuta in reteaua Sprint Wireless in data de 14 iulie . Acest handset, cunoscut si sub numele de VX8560 va fi un terminal cu clapeta, spre deosebire de primele 2 telefoane din seria Chocolate si va fi disponibil in variante de culoare neagra si albastra.

Unul dintre feature-urile cele mai interesante ale lui Chocolate 3 va fi cu siguranta transmitatorul sau FM, care va permite utilizatorilor sa transmita muzica preferata de pe telefonul mobil pe un radio FM din apropiere. Noul Chocolate va costa doar 129 de dolari, dupa o reducere de 50 de dolari, obtinuta daca de catre clientii care se aboneaza la Verizon pe 2 ani.

Va reamintim ca acest nou LG soseste cu o memorie interna de 1 GB, slot pentru carduri microSDHC de pana la 8 GB si display extern de 1.76 inchi, cu o rezolutie de 176 x 220 pixeli. Display-ul intern va fi unul QVGA cu diagonala de 2.2 inchi, iar pe lista de specificatii a lui Chocolate 3 se vor afla si un jack de 3.5 mm pentru casti, o camera de 2 megapixeli, difuzoare stereo si Bluetooth 2.1.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea