Stiinta & Tehnologie

#lg km330 #telefon mobil #muzica #candybar #entry-level

LG anunta terminalul KM330

LG KM330 este un terminal care face parte din categoria telefoanelor entry-level .

Modelul este un candybar simplu din familia telefoanelor muzicale dezvoltate de companie.

Specificatii tehnice

LG KM330 este un terminal tri-band care va functiona in retele GSM de 900, 1800 si 1900 MHz. Are ecran de 2 inch, cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 262.000 culori.

Totusi, in ciuda faptului ca este un entry-level, modelul are o camera foto de 3 megapixeli cu autofocus, o trasatura mult peste masura terminalelor rivale din aceeasi clasa. Telefonul are o memorie interna de 90 MB, dar suporta upgrade de pana la 8 GB.

Alte detalii

Terminalul este compact, masoara 108,2 x 47,2 x 13,8 mm si cantareste doar 84 de grame, are player muzical incorporat cu suport pentru redare de sunet surround in 3D. Fiind un telefon muzical, nu ii lipseste nici radio-ul FM.

Producatorul nu a precizat conectivitatea maxima a acestuia, in afara de standardele Bluetooth 2.0 si USB 2.0. LG nu a anuntat nici data exacta de lansare a acestuia, dar pretul lui se ridica la suma de 700 RON. In prezent nu se stie cand telefonul va fi disponibil si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea