Stiinta & Tehnologie

LG anunta lansarea lui KP500

Compania coreeana LG lansat modelul KP500 , o versiune economica a lui LG Renoir, telefon cu CMOS de 8 megapixeli .

Spre deosebire de Renoir, telefonul LG KP500 este un terminal mid-range , dar care isi pastreaza ecranul complet tactil.

Specificatii tehnice

Telefonul este foarte compact, masoara 106,5 x 55,4 x 11,9 mm si cantareste 89 de grame. Ecranul lui KP500 este de 3 inch are 256.000 de culori si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Totodata, terminalul are accelerometru si senzor de auto-rotire, plus functii de recunoastere a scrisului de mana.

LG KP500 va suporta mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail si va dispune de browser WAP 2.0 cu suport xHTML si HTML. Telefonul va fi dinsponibil in patru culori, negru (Black), maro (Vandyke brown), argintiu (Anodizing silver) si auriu (Elegant gold).

Functiile multimedia

Camera foto a lui LG KP500 este de 3,2 megapixeli, adica poate capta imagini la o rezolutie maxima de 2048 x 1536 pixeli. Totodata, capturile video se vor face cu 12 fps, dar nu se stie in ce rezolutie. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA si AAC, telefonul are si radio FM incorporat, iar player-ul video va putea reda filme in format MPEG4 si 3gp.

"Feedback-ul primit de la consumatorii din intreaga lume ne-au indicat faptul ca tot mai multi dintre ei isi doresc sa testeze cele mai noi telefoane mobile cu ecran complet tactil. Intentionam sa le indeplinim dorintele, iar terminalul LG KP500 reprezinta solutia ideaa: un telefon cu ecran tactil, usor de folosit si pe care si-l vor permite cei mai multi, a declarat Dr. Skott Ahn, presidente si CEO-ul companiei Mobile Communications a LG Electronics.

Telefonul este capabil de vizualizare de documente in formate DOC, XLS si PDF, dispune de Organiser si are o baterie standard Litiu-Ion cu o capacitate de 900 mAh. Noul LG KP500 va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii octombrie 2008, pe piata din Europa, urmand ulterior a fi introdus si pe alte piete. Pretul recomandat al terminalului va fi anuntat in momentul lansarii.

Videoclip de prezentare a terminalului LG KP500



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea