Stiinta & Tehnologie

LG a lansat oficial modelele KM710 si KM380

Daca ieri spunem ca Samsung a fost jucatorul nr 1 de saptamanile trecute la capitolul lansari de telefoane mobile, iata ca LG, concurentul nr 1 si-au inceput si ei lansarile.

Asa se face ca LG au anuntat recent lansarea a doua noi telefoane muzicale si anume modelele LG KM710 si LG KM380. Momentan fericitii detinatori ale acestor telefoane sunt chinezii, restul Asiei, Africa si America de Sud.

LG Sound Engine

Dar e timpul sa vorbim cate putin despre aceste telefoane. In primul rand cele doua noi terminale se aseamana cu un model lansat in luna martie de LG, KM500. Totodata, ambele dispun de "LG Sound Engine", o tehnologie care reda sunet de inalta calitate. Trebuie sa mai spun ca terminalele au o interfata special creeata pentru caracrteristica muzicala a telefoanelor.

KM170 este un slider si dispune de o rotita de navigare sensibila la atingere si bineinteles foto de 3,2 megapixeli care poate capta si inregistrari video , iar bateria de 950 mAh poate rezista pana la 30 de ore de redat muzica non-stop.

KM380 mai puternic

Urmatoru model este KM380 este si mai serios la capitolul muzica, pentru ca vine cu butoane dedicate player-ului muzical. Are ecran de rezolutie QVGA si pe langa MP3-player, terminalul are si radio FM incorporat.

Este adevarat ca aceste doua terminale au mai fost vehiculate prin presa, iar compania coreeana a facut publica si o lista cu regiunile unde aceste telefoane vor fi disponibile. Dar Europa nu se afla printre ele si daca te intrebi de ce, mai mult ca sigur ca strategiile lor de marketing spun altceva. Speram in continuare...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea